در فصل قبل با تعدادی از الگوهای فیبوناچی آشنا شدید در این فصل قصد داریم ادامه این الگوها را آموزش دهیم
دسته سوم: الگوهای فیبوناچی چهار موجی بزرگتر از موج اول
الگوی اول: الگوی خرچنگ Crab Pattern
موج اول را از نقطه ۸ تا A فرض میکنیم و موج دوم (اصلاحی موج اول) تا نقطه B و ۳۸٪ تا ۶۱ / ۸۷ فیبوناچی موج اول کشیده شده است. موج سوم تا نقطه C و به اندازه ٪۳۸ تا ۸۸ موج دوم بوده که طیف وسیعی از درصدهای فیبوناچی را شامل می شود. سپس موج چهارم تا نقطه D و به اندازه ٪۲۲۴ تا ۳۶۱ موج سوم اصلاح خواهد شد. و این نقطه D با درصد ٪۱۶۱٫۸ موج اول همپوشانی میکند که یک محدوده برگشتی برای ما خواهد ساخت و قیمت از آنجا بر می گردد.
اگر موج برگشت خورده از نقطه D به سمت بالا باشد. این الگو را Bullish و اگر موج برگشت خورده از نقطه D به سمت پایین باشد. این الگو را Bearish می نامند (شکل ۱۰۱).
از تایم ۴ دقیقه و ۵۶ ثانیه این ویدئو آقای گلشاهیان مثال هایی از الگوی خرچنگ را روی چارت توضیح می دهند.
الگوی دوم: الگوی پروانه Butterfly Pattern
آخرین الگو الگوی پروانه است که در آن موج اول را از نقطه X تا A فرض میکنیم. و موج دوم (اصلاحی موج اول) تا نقطه B و ٪۷۸ فیبوناچی موج اول کشیده شده است. موج سوم تا نقطه C و به اندازه ۳۸ تا ٪۸۸ موج دوم بوده که طیف وسیعی از درصدهای فیبوناچی را شامل می شود. سپس موج چهارم تا نقطه D و به اندازه ٪۱۶۱٫۸ تا ۲۶۱٫۸ موج سوم اصلاح خواهد شد. و این نقطه D با زون %۱۲۷ تا ۱۶۱٫۸ موج اول همپوشانی میکند. که یک محدوده برگشتی برای ما خواهد ساخت و قیمت از آنجا بر می گردد.
اگر موج برگشت خورده از نقطه D به سمت بالا باشد. این الگو را Bullish و اگر موج برگشت خورده از نقطه D به سمت پایین باشد این الگو را Bearish می نامند (شکل ۲۰۱۰).
از تایم ۱۰ دقیقه و ۴۷ ثانیه این ویدئو آقای گلشاهیان مثال هایی از الگوی پروانه را روی چارت توضیح می دهند.
لازم به یادآوری چند مجدد است که نباید تنها به تائید این الگوها اکتفا کرد. بلکه باید تشکیل الگوهای کندل شناسی، مومنتوم قیمت، نزدیک شدن به خطوط حمایت و مقاومت و توجه به «های»ها و «لوور»ها را هم داشته باشیم.